Aanbod ruiterclub

We zijn een samenwerking aangegaan met enkele coaches/lesgevers om zo een
verschillend aanbod te kunnen geven. Heb je u altijd al in een bepaald onderwerp willen verdiepen? Stuur ons dan zeker een berichtje. We hebben een zeer breed netwerk en kunnen vast iets uitwerken.

Onze ruiterclub is aangesloten bij paardensport vlaanderen. Je kan dan ook lid worden en via onze club een VLP verzekering afsluiten.

Basis lessen kids / jongeren

€35 per les (privéles)

5 beurtenkaart mogelijk voor leden  aan €125, dit kan je hier aankopen.

Wil je met een goede basis starten? Vanuit contact, zit en bewust vanuit je lichaam leren rijden en omgaan met paarden? Meer leren als enkel paardrijden? Grondwerk, kuddetaal, paardrijden, we gaan met allerlei onderwerpen aan de slag. Dit kan met één van onze paarden of met je eigen paard.

Anouk:

Kindercoaching

€35 per coaching (privéles)

Voor een kindercoaching kan je contact opnemen met Chantal Acda.

Coaching van volwassenen
Teambuildings en Bedrijven

Verschillende trajecten mogelijk,
de tarieven zijn terug te vinden op de website

Iedereen vanaf 16 jaar die op zoek is naar meer bewustzijn. Horse Reflected Coaching brengt je dichterbij je authentieke zelf, je talenten en geeft je toegang tot
meer levensenergie. We gaan op zoek naar wat je lichamelijke blokkades je willen vertellen, en werken samen met osteopaten, kinesisten, lymfedrainage,…. om jou en je lichaam optimaal te begrijpen. Je krijgt terug meer sturing over je eigen leven.

Kampen / Leerdagen

€60 per dag

Op regelmatige basis zullen er kampen worden georganiseerd voor kids, jeugd en volwassenen.
Deze zullen een bredere kijk geven zonder focus op paardrijden.
Zaken die aan bod komen:

We gaan de paarden verzorgen, samen leren, grondwerk oefenen, knuffelen,
borstelen, een stukje rijden  en vooral veel plezier maken met deze gekke Ijslanders. Een zotte boel! En een leuke dag/week om door te brengen met je vrienden en vriendinnen.

Verjaardagsfeestjes

€15 per kind

Altijd al een feestje tussen de paarden gewillen?

Verjaardagsfeestjes worden georganiseerd voor minimaal 6 en maximaal 12 kinderen. Per kind wordt hiervoor een vast bedrag aangerekend van 15euro. Dit is inclusief een lekkere pannenkoek en 1 drankje. Extra drank wordt apart afgerekend.
We nemen hiervoor 3 uur de tijd om als echte acrobaten op onze pony’s te rijden. Spelletjes te doen, lekker te eten en de jarige te verwennen.
Begeleiding tijdens het verjaardagsfeestje wordt voorzien, alsook zijn er gratis veiligdheidshelmen ter beschikking die de deelnemers verplicht opzetten tijdens het rijden. Graag maken wij u erop attent dat de deelnemers een lange broek en vaste schoenen/laarzen dienen te dragen.

Wil je een feestje boeken? Neem dan zeker contact op!